Pismo Majkl Džeksona i ogrtač Ejmi Vajnhaus na aukciji

Veliko interesovanje kupaca izazvao je i stari pasoš Vitni Hjuston, sa početnom cijenom od 6.000 eura
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2012. 11:52h

Ljubitelji ličnih stvari preminulih poznatih ličnosti moći će sljedećeg mjeseca da kupe vrijedne predmete kao šta su pismo Majkl Džeksona, ogrtač Vitni Hjuston, pasoš Vitni Hjuston, a sve to zahvaljujući aukcijskoj kući "Džulijen" sa Beverli Hilsa.

Prije tragične smrti kralj popa je napisao pismo svojoj bivšoj supruzi Lisi Mari Prisli. On je sa Lisi bio u braku od 1994. do 1996. godine.

"Stvarno mi je potrebno da se odmorim. Nisam spavao bukvalno četiri dana. Potrebno mi je da budem daleko od telefona i poslovnih ljudi. Moram prvo da se pobrinem za svoje zdravlje. Lud sam za tobom", napisao je Majkl u emotivnom pismu bivšoj supruzi, prenose holivudski mediji.

Vrijednost pisma je procijenjena na 1.200 dolara.

Među predmetima koji će, prema očekivanjima, privući najviše kupaca je i ogrtač Ejmi Vajnhaus

Pasoš od 6.000 dolara

Veliko interesovanje kupaca izazvao je stari pasoš Vitni Hjuston. Interesovanje za njene stvari očekivano je s obzirom da je pjevačica preminula u februaru ove godine, a porodica se već odrekla dijela ličnih stvari poznate pjevačice.

Pasoš koji je važio od 1979. do 1984. godine imaće početnu cijenu od 6.000 dolara.

Među predmetima koji će, prema očekivanjima, privući najviše kupaca je ogrtač Ejmi Vajnhaus koji je nosila u spotu "Rehab".

Zbog unikatne vrijednosti ogrtača njegova početna cijena je 16.000 dolara.

Galerija

Bonus video: