Rodman osuđen na društveno korisni rad i uslovnu kaznu

Rodman ima pet tituala prvaka NBA lige, od toga tri sa legendarnim timom Čikago Bulsa u kojem je igrao sa Majklom Džordanom
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2012. 10:31h

Bivši košarkaš Denis Rodman osuđen je na 104 sata društveno korisnog rada i tri godine uslovne kazne zatvora zbog neplaćanja alimentacije za dvoje djece.

Američki mediji pišu da Rodman duguje više od 810.000 dolara trećoj supruzi Mišel Rodman, od koje se razveo 2004. i sa kojom ima dvoje djece. U medijima se često moglo čuti o tome da je Rodman alkoholičar i da je bankrotirao.

"Pozivam vas da iskoristite svoje sposobnosti i talenat bivšeg vrhunskog sportiste i pomognete ljudima kojima je to potrebno", Rodmanu je poručio sudija okruga Orindž na Floridi.

Rodman ima pet tituala prvaka NBA lige, od toga tri sa legendarnim timom Čikago Bulsa u kojem je igrao sa Majklom Džordanom.

Član je Košarkaške kuće slavnih i važi za jednog od najboljih defanzivnih igrača i skakača NBA lige svih vremena. Tokom karijere, kao i nakon povlačenja iz košarke, bio je poznat po svojim ekscentričnim ispadima.

Denis Rodman - Born To Be Wild

Galerija

Bonus video: