Brazilac pokušao da oponaša superheroja Hulka i ofarbao se u zeleno

Dos Santos je kupio farbu ne gledajući šta kupuje i umjesto boje za oslikavanje tijela, kupio farbu za podmornice i projektile
82 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2012. 23:29h

Paulo Enrike dos Santos (35) iz Vila Kruzeira maskirao se u Nevjerovatnog Halka za jedan sportski događaj, ali je doživio nezgodno iznenađenje kada je došao kući, okupao se i shvatio da se boja ne ispira.

Da bi bio što uvjerljiviji, cio se namazao zelenom bojom, a lokalnoj štampi je ispričao da je u panici jer se farba nije skinula ni nakon 20 kupanja, piše Daily Mail.

Dos Santos se i ranije "umakao" u zelenu farbu da bi se prerušio u Halka, ali kada je otišao da kupi boju, u prodavnici nije bilo one marke koju je ranije kupovao. Uzeo je drugu, praktično ne gledajući šta kupuje, i umjesto boje za oslikavanje tijela, kupio industrijsku farbu za podmornice i projektile.

On je za lokalnu štampu rekao da je bio uplašen da će od boje koja ostaje na tijelu dobiti trovanje olovom, ali da su mu ljekari rekli da posljedica ne bi trebalo da bude. Jedino mu je ostalo da angažuje porodicu i prijatelje koji su ga vrijedno ribali četkama skoro 24 sata, dok nije uspio da skine boju.

Bonus video: