Viktorija Bekam: Nema potrebe da vičem da sam srećna

“Da li je muzika bila moj talenat? Ne, mislim da sam djelimično talentovana", kazala je Viktorija
1 komentar(a)
Viktorija Bekam, Foto: Facebook
Viktorija Bekam, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.05.2012. 12:32h

Dizajnerka Viktorija Bekam u razgovoru za novi broj njemačkog magazina “Interview” otkrila je da je svjesna da je većina ljudi doživljava kao mrzovoljnu osobu zbog toga što im ne dozvoljava da joj se približe.

Da, ja sam stvorila tu ličnost iako sam potpuno drugačija. Nemam potrebu da vrištim i vičem o tome jer znam da sam srećna osoba”, kaže Viktorija.

Tokom razgovora za njemački magazin, Viktorija se prisjetila svojih pjevačkih dana tokom 90-ih, ali je isto tako priznala da joj nije žao što je odustala od muzike i počela da se bavi dizajnom.

“Da li je muzika bila moj talenat? Ne, mislim da sam djelimično talentovana. Svih pet devojaka su zaista vrijedno radile zajedno”, priča Viktorija.

Njen suprug Dejvid Bekam pozirao je nedavno za britansko izdanje magazina “Elle” i otkrio detalje iz porodičnog života slavnog para.

Fudbaler je ispričao kako Viktorija obično govori o poslu kad stigne kući i tome kakve je sve haljine i torbe kreirala tog dana, a onda on obično predloži da odu negdje zajedno na večeru i malo se opuste.

Bonus video: