Atletičarka Lolo Džouns: Djevica sam, to je veći uspjeh od zlatnih medalja

Ova 29-godišnja sportistkinja dvostruka je dvoranska svjetska prvakinja s ambicijom da karijeru kruniše olimpijskim zlatom u Londonu
98 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2012. 19:22h

Američka atletičarka Lolo Džouns mogla bi biti najpoželjnija sportašica u olimpijskom selu u Londonu. I meta najvećih zavodnika među olimpijcima. Lolo je jedna od najboljih preponašica na svijetu. Atletskoga je tijela, atraktivna izgleda... i djevica je, piše Sportal.hr.

Tako je barem na svom Tviteru sama objavila djevojka pomalo egzotičnog izgleda čijim venama teku francuska, indijanska, afroamerička i norveška krv

Ova 29-godišnja sportistkinja dvostruka je dvoranska svjetska prvakinja s ambicijom da karijeru kruniše olimpijskim zlatom u Londonu. Za HBO-ovu emisiju "Real Sports" otvoreno je govorila o svojoj nevinosti.

"To je nešto što želim pokloniti budućem suprugu. Očuvati nevinost bio je težak put, nešto najteže u mom životu. Teže od priprema za Olimpijske igre, teže od studiranja i završavanja fakulteta".

Teže joj je možda jedino bilo na OI-ju u Pekingu kada je kao favoritkinja discipline 100 metara s preponama zapela za prepone nadomak zlata.

"Žalosno je da mi se to dogodilo u najvećoj trci života" kazala je Lolo nakon što je plakala po hodnicima stadiona grcajući "zašto, zašto".

Jedna je od kandidatkinja za olimpijsko odličje, a medijska pažnja koju će imati, osim zbog nevinosti, mogla bi joj biti teret. Priznala je da ponuda za seks i "pomoć" oko razdjevičenja ne nedostaje.

"Napadaće" je u Londonu

"Više sam puta bila u iskušenju. Neki su mi govorili da ću, ako budem imala seks, trčati brže, a ja sam im na to odgovarala: "Ja doista želim to olimpijsko zlato, ali za seks još nijesam. Želim se prije toga udati."

U vrijeme opšteg promiskuiteta nekomu je stalo do čednosti. S druge strane, iznenađujuće je da Lolo partnera traži putem Tvitera. U to ime, našalila se na svoj račun:

"Očekujem da će me netko prevariti fotografijom. Da će izgledati kao model za "Abercrombie", a onda će se pojaviti nekko ko izgleda tako kao da je izašao iz emisije "Najveći gubitnik".

Galerija

Bonus video: