Džon Travolta se oblači kao žena, Keli Preston traži razvod

On je, prema posljednjim saznanjima gej, i njegova žena Keli Preston odlučila je da stavi tačku na farsu svog života
447 pregleda 0 komentar(a)
Džon Travolta, Foto: Wikipedia
Džon Travolta, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 24.05.2012. 17:19h

Niz javnih provokacija i optužbi da je seksualno napadao i provocirao masere nije izgleda sve što je Džon Travolta radio prethodnih godina.

Iako se predstavljao kao uzoran porodičan čovjek, otac i muž, insajderske informacije i slike ukazuju na suprotno.

On je, prema posljednjim saznanjima gej, i njegova žena Keli Preston odlučila je da stavi tačku na farsu svog života.

Planira da zatraži razvod, jer su se pojavile slike na kojima je Travta obučen kao žena.

Magazin "National Enquirer" objavio je fotografije Travolte(58) u bijeloj haljini, sa kaišom, nakitom i perikom - uz napomenu da nije oslikana maska za snimanje filma.

U pitanju su fotografije nastale 1997. na jednoj privatnoj zabavi na kojoj je Džon, koji je tada već šest godina bio u braku sa zgodnom koleginicom.

Objavljivanje slika bilo je kap u čaši prepunoj porodičnih tragedija, tajni, sramote i sve češćih pominjanja Džonove seksualne orjentacije. Keli (49) je saopštila mužu da želi razvod i da više ne žive zajedno.

"Godinama je bila paravan i maska za Džonov tajni život. Smrt sina Džeta bila je prva kulminacija kada par nije mogao da se suči sa gubitkom i problemima. Sada je ona toliko posramljena, da ne želi da sa njim preživljava ovaj skandal. Uz to i njihova ćerka Ela(12) i sin Bendžamin(1,5) moraće da se suoče sa potresnim saznanjima o svom ocu", ispričao je neimenovani izvor za "Daily mail".

Bonus video: