želje i mogućnosti

Kako će i gdje provesti ljeto naši poznati glumci, muzičari, sportisti...

Oni su za “Vijesti” otkrili i njihove destinacije iz snova, a takođe su se i prisjetili svojih najljepših ljetovanja
209 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2012. 08:13h

Ove godine ljeto će stići nešto ranije, ali to neće pokvariti planove crnogorskim glumcima, muzičarima i sportistima koji već znaju gdje će provesti najtoplije dane u godini.

Oni su za “Vijesti” otkrili i njihove destinacije iz snova, a takođe su se i prisjetili najljepših ljetovanja.

“Ovih dana maštam o miru bez gužvi, nalik selu sa morem, ako je to moguće. Bez štikli, šminke i svih tih stvari koje su nam vremenom nametnute.

Želim opuštene ljude koji će sa mnom uživati u danima mira i osmijeha, ne opterećujući se mislima šta se sa čim slaže, da li neko ima celulita i slično”, opisala je svoje savršeno ljeto glumica Branka Stanić i dodala da joj je u sjećanju kao najljepši odmor ostao prošlogodišnji na koji je išla sa svojim suprugom.

“Išla sam na putovanje u Dureš i Drač u Albaniji sa svojim mužem i bilo je divno.

Maštam ja o mnogo čemu i priželjkujem mnogo toga.

Skupocjene i unikatne predjele, ali za sada za to nemam vremena.

“Otišao bih sa djevojkom na spontano putovanje po Evropi. Moja sestra studira u Milanu, pa bi taj grad bio jedna od stanica, a onda bi posjetili Rim, Pariz, Barselonu...”, kaže Otašević

Sklupčaću se u svoje realne snove koje ću ostvariti i biti gost na Adi i Mećavniku, Kusturičinom selu, koje pruža upravo ono što sam na početku spomenula”, otkrila je ona destinaciju za aktuelnu godinu i istakla da je mjesto na koje ide sa svojim suprugom potpuno odsječeno od “današnjice brzog življenja”.

Glumac Momčilo Otašević ljeto će provesti u Budvi na snimanju drugog serijala istoimene serije, a kada bi mu se ukazala prilika izabrao bi više destinacija.

“Otišao bih sa djevojkom na spontano putovanje po Evropi.

Moja sestra studira u Milanu, pa bi taj grad bio jedna od stanica, a onda bi posjetili Rim, Pariz, Barselonu i mnoge druge gradove”, priča Otašević, koji više voli zimovanja.

“Pamtim porodično putovanje od Cetinja do Pariza i Monte Karla, kao i skijanje u Val Torensu u Francuskoj prošle godine.

Obožavam skijanje”, otkrio je mladi glumac.

“Ja sam već na ljetovanju, samo treba da odem do plaže. Mislim da je ovo jedno od ljepših mjesta na koje se može poći”, kaže Nina Petković

“Obično idem na Hrvatsko primorje, međutim, toga ove godine neće biti, jer nemam vremena, tako da ću odmarati u Budvi ili Herceg Novom”, ispričao je košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović, koji na odmor ide sa djevojkom ili društvom.

“Najbolje ljetovanje do sada nisam doživio, jer svako ljeto provedem sa reprezentacijom, tako da to nije ništa posebno.

Kada je u pitanju destinacija iz snova, pošao bih na Ibicu, zbog lijepih plaža i žurki koje traju neprestano”, priča uz osmijeh Ivanović.

Pjevačica Nina Žižić kazala je da još uvijek nije sigurna gdje će provesti ljeto.

“Obično radim u Budvi, ali ne znam gdje će ove godine put da me nanese.

Mislim da ću svakako da pođem u Budvu makar na deset dana”, objašnjava pjevačica koja jedan dio odmora provodi sa majkom i sestrom, a drugi sa drugaricama.

“Kada bih mogla pošla bih na Karibe ili neku drugu egzotičnu destinaciju, ali ne preko deset dana sigurno, pošto nisam takav tip”, istakla je Žižić, koja je kao najljepše ljetovanje izdvojila prošlogodišnje.

"Kada bih imao vremena, ne bi mi bila bitna destinacija, jer sam maltene obišao cijeli svijet, pa mi je mnogo bitnije društvo sa kojim idem", kaže Srđan Mrvaljević

“Izdvajam prošlo ljeto zbog poznanstva sa nekim ljudima i puno zanimljivih izlazaka.

Uglavnom, ljetovanja vezujem za nove prijatelje i druženje”, kazala je ona.

Džudista Srđan Mrvaljević ipak nema, kao mnogi, mogućnost da uklopi posao sa ljetovanjem. Zbog Olimpijskih igara ove godine nema vremena za odmor.

"Kada bih imao vremena, ne bi mi bila bitna destinacija, jer sam maltene obišao cijeli svijet, pa mi je mnogo bitnije društvo sa kojim idem.

Više puta sam bio na egzotičnim mjestima koja su stvarno prelijepa, ali eto, kada bih birao, otišao bih na Tajland ili Kubu", ispričao je sportista.

Na pitanje koje mu je ljetovanje ostalo u najljepšem sjećanju on odgovara: "Bilo ih je puno, ali recimo da je prošlogodišnje bilo posebno.

Išao sam na Tajland sa bratom i kumom i to je za mene jedno od ljepših putovanja i odmora na koje sam išao u životu.

Za pjevačicu Ninu Petković ljetovanje je već počelo. Prve sunčane dane provodi u svom rodnom Tivtu.

“Ja sam već na ljetovanju, samo treba da odem do plaže.

“Kada bih mogla pošla bih na Karibe ili neku drugu egzotičnu destinaciju, ali ne preko deset dana sigurno, pošto nisam takav tip”, kazala je Nina Žižić

Mislim da je ovo jedno od ljepših mjesta na koje se može poći”, objasnila je Petkovićeva, koja će i ovo ljeto provesti radno, što joj ne smeta, jer kako kaže, voli da spaja odmor i posao.

“Kao najljepše ljetovanje bih izdvojila odmor na Žanjicama gdje sam išla na dva mjeseca kao mala.

To mi je uspomena na djetinjstvo i po njemu pamtim Žanjice”, kaže pjevačica koja bi voljela jednog dana da posjeti Havaje.

Galerija