Novi lapsus Stijepovića: Ujedinjeni američki emirati

"Zaista sam pozitivan i volim da nasmijem ljude, da pomognem ljudima. Nije dobro kada se svađate, kada ste mrzovoljni. To nije dobro". rekao je ranije Stijepović
184 pregleda 45 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Boris Pejović
Slavoljub Stijepović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.05.2018. 13:19h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović poznat je po lapsusima, a novi "gaf" dogodio se danas tokom otvaranja Novog Duvanskog kombinata.

Stijepović je kazao, između ostalog, da ih "posebno ohrabruje, čini ponosnim i zadovoljnim to što je jedan veoma kredibilan i ozbiljan inostrani partner kakav je BMJ Industries iz Ujedinjenih američkih emirata...".

Brzo se ispravio i nastavio: "Ujedinjenih Arapskih Emirata odlučio da svoj kapital ulaže uprave u razvoj proizvodnje u našoj Podgorici".

Njegove izjave uoči pretehodnih lokalnih izbora obliježile su dio predizborne kampanje, posebno izjava da će se gradske opštine Tuzi i Golubovci razvijati kao Paris Sen Žermen.

"Oni će dakle dobiti sve ono što danas imaju građani gradske opštine na Menhetnu, Pariz Sen Žermenu, Londonu, Parizu i tako dalje".

Kasnije je objasnio da je mislio na dio grada Sen Žermen u predgrađu Pariza.

"Zaista sam pozitivan i volim da nasmijem ljude, da pomognem ljudima. Nije dobro kada se svađate, kada ste mrzovoljni. To nije dobro". rekao je ranije Stijepović.

Bonus video: