Brojevima nikad kraja: Fidel Kastro zaveo 35 hiljada žena

Neki od njih se, doduše, “ne mogu tačno sjetiti koliko su ljepotica imali”, a drugi zastrašuju svojom neočekivanom preciznošću
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2012. 08:25h

Tri hiljade, hiljadu, četiri stotine - ne dolara, nego žena.

Iako je teško shvatiti što poznate tjera da otkrivaju tajne iz svog privatnog, seksualnog života - dok se istovremeno često žale na invaziju u isti - popis muških zvijezda koje su priznale da su žene skupljale kao trofeje zaista je impozantan.

Neki od njih se, doduše, “ne mogu tačno sjetiti koliko su ljepotica imali”, a drugi zastrašuju svojom neočekivanom preciznošću.

Najnoviji primjer poznatog koji je sa brojkom iskočio otprilike u isto vrijeme kad su neke od slavnih glumica priznale koje su im najdraže poze u seksu, je 69-godišnji engleski radijski DJ Tony Blackburn.

U svom životu je, tvrdi, zaveo dvostruko više žena nego što je prije priznavao - dakle 500 - jer mu je “bilo prirodno da na kraju večeri dvoje odraslih ljudi zajedno ode kući i vodi ljubav”.

Bivši je kubanski vođa, Fidel Kasto, prema nekim izvorima "spavao je sa najmanje dvije žene dnevno tokom više od 40 godina".

Poznati "dečko" Holivuda Čarli Šin nikad nije iznio brojku, ali je svojoj bivšoj supruzi jednom tepao da je "među 1000 najboljih ljubavnica koje je imao".

Za Hulija Iglesijasa tvrde da je imao 3000 žena, a on se jednom i našalio: "To je vjerovatno bilo do 1976. Nisu prebrojali ostale žene." On sada ima osmoro djece.

Bonus video: