Sil od Hajdi Klum traži pola bogatstva

“Nema obraza. Pokazao je koliko je dvoličan. Pohlepan je i sad želi da se okoristi”, rekli su prijatelji slavne manekenke
0 komentar(a)
Hajdi Klum, Sil, Foto: Pappzd.com
Hajdi Klum, Sil, Foto: Pappzd.com
Ažurirano: 30.04.2012. 07:17h

Britanski pevač Sil od manekenke Hajdi Klum, u brakorazvodnom procesu traži polovinu njenog bogatstva što je oko 25 miliona eura.

Ukoliko sud udovolji Silu, mogla bi da mu pripadne i polovina zarade koju će Hajdi ostvariti do kraja karijere, jer mu to omogućuje američki zakon.

Iako su potpisali predbračni ugovor čiji detalji nisu poznati, britanski pjevač od manekenke traži polovinu njenog bogatstva.

“Nema obraza. Pokazao je koliko je dvoličan. Pohlepan je i sad želi da se okoristi”, rekli su prijatelji slavne manekenke.

Časopis "Forbes" Hajdino bogatstvo procjenjuje na više od 50 miliona eura. Britanski pjevač, koji je na vrhuncu slave bio početkom 90 - ih godina, i Hajdi, bili su u braku sedam godina.

Sil je tokom karijere zaradio 12 miliona eura. Prema pisanju svjetskih medija, Sil je njemačku manekenku varao sa dadiljom.

Početkom mjeseca Klum je na sudu u Los Anđelesu zatražila starateljstvo nad njihovo četvoro dejce: Leni (7), Henrijem (6), Johanom (5) i Loum (2).

Bonus video: