Nekad beskućnici sada zvijezde

Mnoge holivudske zvijezde nisu imale najsrećniji život priej nego su se proslavile
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2012. 10:19h

Pojedine holivudske zvijezde su, iako im novac danas više ne predstavlja nikakav problem, u prošlosti preživljavale teške trenutke, živeći na ulici kao beskućnici.

Prije nego što je počeo da dobija glavne uloge na filmu, Danijel Krejg nije imao stalnu adresu. Britanski glumac, koji pozajmljuje svoj lik čuvenom fiktivnom tajnom agentu 007, neko vreijme je spavao na klupama po parkovima i ulicama Londona.

Hali Beri, prva crna glumica koja je dobila Oskara (2002) za glavnu žensku ulogu, mjesecima je bila prinuđena da živi u jednom prihvatilištu za beskućnike u Njujorku gde se obrela u potrazi za glumačkim angažmanom.

Belgijski glumac Žan-Klod Van Dam se, verovatno, nerado priseća svojih početaka u Los Anđelesu. Junak brojnih akcionih filmova došao je u Grad anđela da bi ostvario svoj dječački san, ali će ubrzo saznati da se do slave često dolazi trnovitim putem.

Ostavši bez novca, spavao je noću na nekoj od gradskih klupa, a danju odlazio na kastinge.

Prije nego što je uspeo da zasmije cio svijet sa svojim gegovima i grimasama, slavni komičar Džim Keri je cijelo svoje djetinjstvo proveo u prikolici sa svojom porodicom u Kanadi.

Crnoputi glumac Đimon Hunsu, široj publici poznat po ulogama u filmovima "Gladijator", "Krvavi dijamant" i "Amistad", najprije je živio na ulici kada je iz Benina došao u Pariz da bi se bavio manekenstvom.

Vrata modnih studija mu se nisu odmah otvorila, pa je neko vrijeme redovno spavao u podnožju Ajfelove kule. Jednog dana, dok se umivao u nekoj od pariskih fontana, spazio ga je jedan od agenata modne kuće "Tjeri Migler". Taj susret će ubrzo promijeniti njegov život i kasnije mu prokrčiti put do Holivuda.

Glumica Rouz Mekgouen, koja se proslavila ulogom u seriji "Čari", živjela je kao beskućnik u Portlandu gdje joj je vlasnik jednog noćnog bara ponekad dozvoljavao da spava u njegovom lokalu.

Čovjek koji će postati Roki i Rambo je, takođe, imao težak početak. Silvester Stalone je u jednom trenutku bio primoran da spava na autobuskoj stanici.