Hju Grant sa 57 godina se ženi prvi put

Grant je imao nekoliko veza, među kojima s britanskom manekenkom Liz Harli, producentkinjom Džeminom Goldsmit, kao i sa kineskom glumicom Tiglan Hong, s kojom ima dvoje djece
98 pregleda 1 komentar(a)
Hju Grant, Ana Eberstajn, Foto: Shutterstock.com
Hju Grant, Ana Eberstajn, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 21.05.2018. 12:24h

Britanski glumac Hju Grant, poznat po ulogama zavodnika u romantičnim komedijama, vjenčaće se uskoro s partnerkom, Šveđankom Anom Eberstajn, čime će okončati titulu vječitog neženje, prenijeli su britanski mediji.

Grantu, koji ima 57 godina, to će biti prvi brak, dok njegova buduća supruga (39) ima već jedan brak. Par koji je u vezi šest godina ima troje djece.

Tabloid San prenio je da će vjenčanje biti za oko tri nedjelje, što je obično rok pošto budući mladenci u opštini podnesu zahtjev za vjenčanje. List je dodao da su Grant i njegova partnerka nedavno podnijeli taj zahtjev.

Grant, koji je u britanskim medijima dobio nadimak vječitog neženje, imao je nekoliko veza, među kojima s britanskom manekenkom Liz Harli, producentkinjom Džeminom Goldsmit, kao i sa kineskom glumicom Tiglan Hong, s kojom ima dvoje djece.

Britanski glumac je poznat po filmovima "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), "Dvije nedjelje za zaljubljivanje", "Dnevnik Bridžit Džons", "Ostaci dana" i "U stvari ljubav".

Bonus video: