Keli Ozburn: Kad vidim muke Kim Kardašijan, ne želim da budem ljepotica

Dodaje da bi sve žene trebale prihvatiti sebe takvim kakve jesu, a ne da pokušavaju da se uklope u nametnuti ideal ljepote
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2012. 14:01h

Tokom godina su je zbog viška kilograma, ali i drugih mana, nazivali raznim neprimjerenim imenima, no Keli Ozburn tvrdi da se ne obazire na zlobne komentare te da je uprkos svemu naučila da voli sebe. TV voditeljka i kćerka kontroverznog muzičara Ozija Ozburna je u novom broju američkog Glamour magazina podijelila nekoliko savjeta kako steći samopuzdanje.

Keli kaže da je prihvatila sebe takvu kakva jeste i pomirila se sa tim da posjeduje jedinstvenu vrstu ljepote.

"Ja sam najmanje cool osoba na planeti, ali volim sebe. Ja ni ne želim biti cool. Osjećam se dobro u svojoj koži zato što sam prihvatila činjenicu da sam ja ja. U tome je čar egzistencije. Svi smo različiti", kazala je 27-godišnjakinja. Dodaje da bi sve žene trebale prihvatiti sebe takvim kakve jesu, a ne da pokušavaju da se uklope u nametnuti ideal ljepote. "Nismo sve Žizel Budšen ili Bijonse, ali tvrdim da su i najljepše žene svijeta osjetile nesigurnost, a kada vidim pod kakvim je pritiskom Kim Kardašijan, ne želim biti najljepša djevojka", kaže Keli.

Bonus video: