Planirala i svadbu

Kanađanka optužena za proganjanje Aleka Boldvina

Kako se navodi u Boldvinovoj tužbi u početku su imejlovi i poruke nakon sastanka bili samo ''dosadni'' i on je zamolio ženu da prestane
122 pregleda 0 komentar(a)
Džinoviv Saburin, Foto: Nydailynews.com
Džinoviv Saburin, Foto: Nydailynews.com
Ažurirano: 10.04.2012. 09:35h

Kanađanka Džinoviv Saburin optužena je za proganjanje glumca Aleka Boldvina nakon što se pojavila ispred njegovog stana u Njujorku.

Saburin (40), koja je uhapšena u nedjelju, prije pojavljivanja ispred Boldvinovog stana je poslala glumcu niz imejlova i poruka u kojima mu je pisala da može od neženje da postane njen muž. Ona je optužena za pet prekršaja ujključujući uznemiravanje i proganjanje, prenose svjetske agencije.

Sudija kriminalnog suda u Njujorku takođe je naredio Saburinovoj da se drži dalje od Boldvina i da ne pokušava nikakav kontakt "direktan ili indirektan" sa ovim glumcem.

Optužnica protiv Saburin i njeno hapšenje uslijedili su nakon niza poruka i imejlova koje je ona poslala Boldvinu od kada su se oni našli na večeri prije par godina, navodi se u podnijetoj tužbi.

Na sudu, Boldvinov advokat je objasnio, da je glumac koji je prošle nedjelje objavio vjeridbu sa djevojkom Hilarijom Tomas odlučio da se vidi sa Saburinovom samo da bi učinio uslugu prijatelju.

Kako se navodi u Boldvinovoj tužbi u početku su imejlovi i poruke nakon sastanka bili samo ''dosadni'' i on je zamolio ženu da prestane.

Prošle nedjelje ona je počela intenzivnije da šalje imejlove uključujući jedan u kome kaže ''moram da započnem novi život, sa mojim novim imenom, sa mojom novom karijerom u mojoj novoj zemlji pomozi mi moj novi mužu, ti!'', navodi se dalje u tužbi.

Ti imejlovi su kod Boldvina prouzrokovali "uznemirenost i strah" za njegovu sigurnost i sigurnost njegovog posla.

Advokat koga je sud ovlastio da brani Saburinovu rekao je sudiji da su ona i Boldvin ''međusobno razmjenjivali poruke i imejlove''.