Karla Bruni se maskirana šeta po Parizu

Na pitanje novinara da li je teško biti prva dama Francuske Bruni-Sarkozi je izjavila da nije uopšte, jer “od svoje 20 godine je u javnom životu"
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2012. 07:38h

Francuska prva dama Karla Bruni-Sarkozi otkrila je tamošnjim medijima kako ima naviku da se maskira kako bi se slobodno kretala po Parizu, a da je niko ne prepozna.

Supruga francuskog predsjednika je priznala da nosi periku što joj omogućava da se vozi gradskim saobraćajem a da je niko ne prepozna. Navela je i to kako je nedavno posjetila Muzej mornarice u glavnom gradu Francuske gdje joj je obezbjeđenje zatražilo da otvori torbu kako bi je pregledali, što inače ne bi uradili da su primijetili da se radi o supruzi predsjednika države. Na pitanje novinara da li je teško biti prva dama Francuske Bruni-Sarkozi je izjavila da nije uopšte, jer “od svoje 20 godine je u javnom životu i naučila je kako da se nosi sa tim”.“Pomoglo mi je zaista to to što sam imala karijeru manekenke, a kasnije pjevačice. Da nemam to iskustvo vjerovatno bi mi bilo mnogo teže”, izjavila je Sarkozijeva supruga u intervjuu za francusku štampu.

Bonus video: