Kondom u iPhone-u

Kompanija Anex predstavila je dodatak za iPhone u kojem će moći da se nosi kondom
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2012. 15:34h

Muškarci koji ne vole da drže kondome po džepovima i novčanicima, sada će moći da ih stave u svoj iPhone, budući da je kompanija Annex Products osmislila pregradu za čuvanje kondoma, javljaju danas sajtovi posvećeni tehnologiji.

Novi dodatak za modele ajfona 4 i 4S, prigodno nazvan "plaja kejs" (playa case), obznanjen je danas, i u njega se mogu staviti dva kondoma.

Video snimak kojim se reklamira "plaja kejs" sugeriše da je bolje držati kondome na dobro skrivenom mjestu nego, na primjer, u novčaniku kad dolaziš kod djevojke a to primijete njeni roditelji.

Dodatak će u maloprodaju otići tokom ljeta, po cijeni od 29,95 dolara.

"Plaja kejs" se može nabaviti i sada, preko veb sajta kompanije Anekx, čije je sjedište u Australiji. Sajtovi za ljubitelje novih tehnoloških spravica kritikuju ovaj

dodatak, ističucći da kondomi uglavnom pucaju zbog izlaganja vrućinii da se mobilni telefoni takodje zagrijavaju.

Kako pisse "Digital trends", u ideji dodatka za čuvanje kondoma se mogu prepoznati "dobre namjere", ali je "teško povjerovati da držanje 'gumice' u zatvorenom prostoru koji je odmah uz poleđinu telefona predstavlja dobru ideju".

"Druga stvar, prilično smo sigurni da će kupovina pregratka za iPhone koji služi za nosanje kondoma naokolo ohladiti svaku ženu koja otkrije tu činjenicu", navodi se na ovom sajtu.

Sajt Petehatesmusic.com takodje postavlja pitanje "dolaze li štreberi ikad u situaciju da im istovremeno treba i mobilni telefon i kondom".

Bonus video: