Brat Dženifer Aniston živi u kombiju i bavi se surfom

“Sve stvari su mu u prtljažniku kombija. Uvijek nosi iste farmerice koje imaju oko 20 zakrpa, i ima ukupno tri košulje. Cijeli dan se vozika okolo”
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2012. 19:18h

Svaka porodica ima crnu ovcu. Tako i Dženifer Aniston ima polubrata koji živi u kombiju, ne mari za svoje slavno prezime niti za filmove svoje sestre, prenosi tportal.hr.

Tajni polubrat Dženifer Aniston, Aleks Džon Aniston, je ofucani panker. Tako se bar predstavlja. Glamurozna zvijezda “Prijatelja” ima istog oca kao i 22-godišnji Džon, koji za razliku od svoje starije sestre preferira nomadski život i bavi se surfovanjem. Predstavlja se kao Aj Džej i stalno je u pokretu, malo u Satna Kruzu, malo u Kaliforniji, ponekad na Aljaski.

Njegova prijateljica Samanta Robels, koja radi pirsinge u salonu za tetoviranje, kazala je: “Sve stvari su mu u prtljažniku kombija. Uvijek nosi iste farmerice koje imaju oko 20 zakrpa, i ima ukupno tri košulje. Cijeli dan se vozika okolo”.

Na priču se nadovezao Samantin momak Mateo i dodao: “U Santa Kruzu postoji velika zajednica pankera-nomada, koji najčešće putuju prema sjeveru. Kada sam prošli put razgovarao sa Aj Džejom, on i njegova djevojka živjeli su na Aljaski. Mislim da roditelji njegove djevojke imaju tamo zemlju, pa su se bavili poljoprivredom”.

Momak koji je napustio školovanje navodno je, kao četrnaestogodišnjak, 2004. prisustvovao premijeri filma svoje sestre “Napokon Poli” i od tada izbjegava bilo kakvo pojavljivanje u svjetu bogatih i slavnih. Ipak, njegov bivši komšija Rič Koslovski tvrdi da je njegov identitet dobro poznat u Santa Kruzu, najviše zahvaljujući ocu Džonu Anistonu, koji je takođe glumac.

“Shvatio sam ko je kada sam ga jednom vidio sa ocem. Izašli su da bace smeće, ja sam bio blizu, pa smo malo popričali”, kazao je komšija.

Bonus video: