Stigao 1. april, Sveti Stefan ni mrdnuo!

Sveti Stefan mogao bi da bude simbol crnogorske ekonomije. Ako u šali kažemo da tone, možda ponekog i zamislimo u godini ogromnih zaduživanja...
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2012. 11:51h

Povjerovali ste u lažnu vijest o Svetom Stefanu ili se nijeste dali prevariti? Nije bitno... Zapitajmo se, nijesu li opravdanja mnogih investitora u CG slična priči o ostrvu koje misteriozno tone? Kada pravdaju neuspjeh, zar ne govore kao da se u njihove genijalne planove umiješala neka viša sila.

Što se tiče Svetog Stefana – naše su nade kao i cijele Crne Gore, ne da neće potonuti, nego da će postati ono što zaslužuje – turistička ekskluziva svjetskog ranga. Ako bi se to desilo uskoro, oprostili bismo i ovoliko čekanje i nekoliko "svečanih otvaranja".

Sveti Stefan mogao bi da bude simbol crnogorske ekonomije. Ako u šali kažemo da tone, možda ponekog i zamislimo u ovoj godini ogromnih zaduživanja.

I na kraju, ali ne najmanje bitno - nijesu rijetki mediji (ima ih i u CG, naravno) koji svakog dana prenose lažnu ili barem iskrivljenu sliku realnosti. „Vijesti“ su odlučile da to rade jednom godišnje, na 1. april, dan bezazlenih laži.

April li li li!

Bonus video: