PETA plaća advokata ženi koja je posula brašnom Kim Kardašijan

Iz organizacije PETA su negirali da znaju identitet žene, ali su objasnili da im se može javiti ukoliko misli da joj treba pomoć
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2012. 17:09h

Organizacija za zaštitu prava životinja PETA je ponudila da plati troškove advokata nepoznatoj ženi koja je prije nekoliko dana posula brašno po Kim Kardašijan, ukoliko starleta odluči da je tuži.

"Ne vjerujemo da će Kim Kardašijan tužiti ovu ženu, ali ukoliko bi to učinila mi bismo ponudili svoja sredstva i kapacitete za njenu odbranu. Stvari koje Kim radi su protiv svega za šta se naša organizacija godinama bori", napisao je glasnogovornik PETA-e.Iz organizacije PETA su negirali da znaju identitet žene, ali su objasnili da im se može javiti ukoliko misli da joj treba pomoć.

PETA ne odustaje od petcije koju je uputila svim slavnim ljudima da doniraju svoje krznene proizvode beskućnicima, i prestanu da kupuju odjeću životinjskog porijekla i tako unište industriju koja nehumano tretira životinje.Nekoliko dana nakon incidenta Kim Kardašijan je za portal E!Online izjavila da je zbog svoje dobrote odlučila da ne tuži ženu koja ju je napala.

Bonus video: