Tri trudnice među "Viktorijinim anđelima"

„Ovo je baš uzbudljivo! Šta mislite, da li ćete sada videti nova lica umesto naših trudnih anđela?“, pisalo je na sajtu prestižne linije donjeg veša
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2012. 09:07h

Nakon što je supermodel Adrijana Lima objavila da sa sprskim košarkašem Markom Jarićem očekuje drugo dijete, na sajtu modne kuće „Viktorijas sikret“ pojavilo se saopštenje da sada zvanično postoje tri trudna „anđela“ - Adrijana Lima, Alesandra Ambrozio i Lili Oldridž.

Tri ljepotice sigurno će odsustvovati sa piste kratko, s obzirom na to da su nekoliko mjeseci poslije prvih porođaja Adrijana i Alesandra požurile da povrate liniju i da se vrate u “jato”.

„Ovo je baš uzbudljivo! Šta mislite, da li ćete sada videti nova lica umesto naših trudnih anđela?“, pisalo je na sajtu prestižne linije donjeg veša. Brazilska lepotica Adrijana (30) i nekadašnja NBA zvezda Marko Jarić (33) očekuju svoje drugo dijete, što je Adrijana potvrdila na svom Tviter profilu.

I Alesandra Ambrozio (31) očekuje svoje drugo dijete, i to sa vjerenikom Džejmijem Mazurom. Model često objavljuje slike na Tviteru sa trudničkim stomakom i ćerkicom. Nekoliko dana nakon što se saznalo za trudnoću Aleksandre Ambrozio, i Lili Oldridž (26) objavila je da je trudna. Ljepotica rođena u Kaliforniji očekuje svoje prvo dijete sa pjevačem grupe „Kings of Leon“ Kejlebom Folovilom.

Australijska manekenka Miranda Ker (29) uslikana je prošle nedjelje u tunici koja joj je padala preko blago zaobljenog stomaka, što je pokrenulo glasine da čeka bebu.

Bonus video: