Glumica Mia Begović živi kao beskućnica

Poznata glumica ne može da uđe u stan u kojem je živjela, jer je njen bivši suprug Željko Žnidarić promijenio brave
109 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 12:21h

Hrvatska glumica Mia Begović već tri dana spava ispred vrata svoga stana u Zagrebu, ogrnuta bundom poput beskućnice piše Story.

Njeno učešće u Survivoru se tako nije završilo po povratku iz Kostarike gdje je učestvovala u snimanju tog šoua - sada ne može da uđe u stan u kojem je živjela, jer je njen bivši suprug Željko Žnidarić promijenio brave. Unutra su ostale njene stvari, sve osim dva kofera koje je ponijela sa sobom, a da ne obije stan pazi obezbjeđenje koje je unajmio njen bivši suprug.

Obezbjeđenje je pokušalo da udalji glumicu sa ulaznih vrata, a ona se u jednom trenutku fizički sukobila sa njima. Na njenoj nozi je longeta, jer je kako prenosi portal Index, pala preko stvari. Odbila je da ode u bolnicu, pa je njena majka Tereza pozvala hitnu pomoć.

Begović je 2010. obavijestila javnost da se rastaje od Žnidarića za kojeg se vjenčala 2004. godine

Na snimanju Survivora, sa Mijom je na na Kostarici bila i njena ćerka Maja Lena Lopatny.

Begović je 2010. obavijestila javnost da se rastaje od Žnidarića za kojeg se vjenčala 2004. godine.

“Rastajemo se u miru, dostojanstveno i civilizovano. Moram napomenuti da za naš razvod nisu krive treće osobe, nego isključivo ljubav koja jednostavno više ne živi na našim adresama. Ipak, sigurno je da ćemo zauvijek ostati prijatelji, uvijek tu jedno za drugo”, saopštila je ona tada.

Bonus video: