Vitni Hjuston željela da se uda za Majkla Džeksona

Bio bi to najmoćniji muzički par osamdesetih godina, ali stidljivost kralja popa ipak je bila prevelika da bi pokušao da osvoji nedavno preminulu divu
256 pregleda 0 komentar(a)
Vitni Hjuston, Foto: Bossip.com
Vitni Hjuston, Foto: Bossip.com
Ažurirano: 22.02.2012. 18:07h

Muzički producent Dejvid Gest tvrdi da je nedavno preminula Vitni Hjuston bila zaljubljena u kralja popa Majkla Džeksona i da je on nju obožavao. Tvrdi da mu je priznao da su se jednom strasno poljubili.

"Vitni je veoma voljela Majkla, a on je nju obožavao. Priznao mi je da su jednom razmijenili strastveni poljubac, a Vitni mi je otkrila da je jedno vrijeme bila zaljubljena u njega", priča producent.

Bio bi to najmoćniji muzički par osamdesetih godina, ali stidljivost kralja popa ipak je bila prevelika da bi pokušao da osvoji nedavno preminulu divu, dodao je on.

Naime, Gest, pored toga što je otkrio da su Majkl i Vitini bili zaljubljeni jedno u drugo, ističe da je kralj popa cijeli život žalio što mu pjevačica nije postala supruga.

"Mislim da je željela i da se uda za njega, ali Majkl je bio previše stidljiv da bi išta pokušao. Da su postali par, mislim da se Vitni ne bi odala drogi i samouništavanju", ispričao je Gest.

Džekson je preminuo od predoziranja anestetikom „propofolom“ u julu 2009. Uzrok smrti Vitni Hjuston još nije zvanično utvrđen, ali se pretpostavlja da su to ljekovi u kombinaciji s alkoholom.

Bonus video: