Bred i Anđelina grade kuću u Hrvatskoj

Šerbedžija: Angelina je ozbiljno zainteresovana za to da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Holivuda i objektiva fotoreportera
0 komentar(a)
Brad Pit, Anđelina Džoli, Foto: Daily Mail
Brad Pit, Anđelina Džoli, Foto: Daily Mail
Ažurirano: 21.02.2012. 14:15h

Slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit uskoro bi mogli da imaju kuću u Istri, prenosi portal 24sata.info.

Anđelina je prilikom dolaska u Hrvatsku na premijeru rediteljskog prvijenca "U zemlji krivi i meda" kazala da Bred već proučava nekretnine po toj zemlji, a njihov veliki prijatelj, glumac Rade Šerbedžija, kazao je kako bi bio najsrećniji kad bi se doselili u njegov komšiluk, što bi moglo uskoro da se desi, jer Džoli i Pit navodno razmišljaju o kupovini kuće u blizini Barbarige, na području Dragonere.

Šerbedžija je za Glas Istre kazao da je Andželina porodična prijateljica njega i njegove supruge Lenke, te da se oni sa slavnom glumicom druže već dugo.

"Godinama smo živjeli u Americi, a smatram da je misija svih onih koji rade sa slavnima, s poznatim umjetnicima svih profila, promocija svoga zavičaja, svoje domovine. Tako je naša `misija` da dovedemo u Istru i u Hrvatsku što više poznatih", kazao je Šerbedžija, dodajući da je istina da je nagovorio Anđelinu da kupi kuću u njegovom komšiluku, u blizini Barbarige.

"Nije je trebalo baš nagovarati. Ona je pametna, svjetska žena, koja zna gdje je lijepo i gdje će moći imati svoj kutak mira, svoju oazu", kazao je Šerbedžija za Glas Istre, dodajući kako njegov prijatelj Danko Končar radi projekat "svjetskih razmjera" na području Barbarige i Dragonere.

Angelina i Brad već su navodno razgovarali s Končarom o kupovini parcele, a on im je ponudio da izaberu što žele da im izgradi na tom zemljištu.

"Znam, trebaće vremena da sve to krene i da se okonča, ali Angelina je ozbiljno zainteresovana za to da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Holivuda i objektiva fotoreportera", kazao je Šerbedžija, dodajući kako je Anđelina bila oduševljena i Brionima, gdje je bila nakratko.

"Kazala je da je to raj na zemlji, ostrvlje neopisive ljepote, idealno mjesto za odmor i okrijepu duše, da se djeca nesmetano igraju, plivaju, skaču, što drugdje ne bi mogli", naveo je Šerbedžija.

Bonus video: