Severina i Emina Jahović rodile sinove

Aleksandar, sin pjevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića, se rodio težak 3.200 grama i dugačak 52 centimetra. I Eminin sin je težak i dugačak isto toliko
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2012. 11:55h

Pop pjevačica Emina Jahović porodila se danas u Istanbulu i po drugi put dobila dječaka.

Vijest je potvrdio njen menadžer Ninoslav Prodanović. Emina je dječaka rodila carskim rezom, u 10 sati prije podne u "Američkoj bolnici" u Istanbulu. Dječak je težak 3.200 grama, a dugačak 52 centimetara.

"Emina se osjeća odlično. Porođaj je protekao brzo i lako, a Emina i njen suprug još nisu odlučili kako će se sin zvati", rekao je menadžer pjevačice, prenosi "Blic".

Emina i njen suprug Mustafa Sandal već imaju trogodišnjeg sina Jamana.

I Seve rodila sina

Hrvatska pjevačica Severina sinoć je rodila sina Aleksandra, saopštio je prije ponoći njen menadžer Tomislav Petrović.

Severina se, pišu hrvatski mediji, nadala da će novi član njene porodice biti vodolija, ali je Aleksandar u horoskopu riba. Osim toga, iako je pjevačica željela da rodi prirodnim putem, dječak je na svijet došao carskim rezom.

Splitska pjevačica je željela da se njen sin rodi 7. februara, na dan kad je rođen i njen pokojni otac Sever, ali se dječaku nije žurilo.

Aleksandar, sin pjevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića, se rodio težak 3.200 grama i dugačak 52 centimetra.

Bonus video: