Kobi Brajant obećao supruzi da je neće više nikad prevariti

Portal TMZ piše da je Vanesa popustila uvjeravanjima košarkaša, a da Kobi nije bio samo slatkorječiv već i veoma velikodušan
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2012. 08:05h

Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant radi sve kako bi spasio brak sa Vanesom, a supruzi, koja je u decembru podnijela zahtjev za razvod, je obećao da je neće više nikada prevariti.

Kobi je u posljednje tri sedmice bukvalno proganjao Vanesu govoreći joj da je voli i da je siguran da se njihov brak treba može spasiti, tvrde prijatelji košarkaša. Portal TMZ piše da je Vanesa popustila uvjeravanjima košarkaša, a da Kobi nije bio samo slatkorječiv već i veoma velikodušan. Vanesi je poklonio skupocjeni komad nakita čija cijena se samo nagađa, ali vjeruje se da je skuplji od prstena koji joj je poklonio prije četiri godine, a koji je koštao nevjerovatnih četiri miliona dolara. Par intenzivno radi na pomirenju, a Vanesa će uskoro povući zahtjev za razvod braka.

Tome u prilog govori i činjenica da je prije nekoliko dana pratila utakmicu LA Lejkersa nakon koje je par viđen kako se ljubi.

Bonus video: