Doživio infarkt uz „trostruki bajpas" hamburger

„Nesrećnog čovjeka turisti su snimali i slikali, što je bilo previše čak i za naš morbidni smisao za humor”, zapanjen je vlasnik
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2012. 19:27h

Restoran “Srčani udar” koji u Las Vegasu služi specijalitete sa roštilja, opravdao je svoj naziv kada je njegov posjetilac doživio infarkt jedući glavni specijalitet, hamburger nazvan “Trostruki bajpas”, prenosi Fox 5.

"Doktor" Džon Baso, koji je restoran otvorio u oktobru prošle godine kaže da je isprva mislio da se radi o šali.

"Jedna od medicinskih sesrata (konobarice su tako obučene) je došla i kazala mi: 'Doktore Džon imamo pacijenta kojem treba pomoći'”, ispričao je.

"Mušterija se znojila i tresla”, “sestra” Bridžit opisuje šta se desilo kada je četrdesetogodišnjeg muškarca zaboljelo u grudima.

“Srčani udar” je poznat kao “domaćinski” restoran koji ne štedi na namirnicama. Enterijer slavi loše navike u ishrani, a među specijalitetima su pomfrit “ravna linija” i “premasni milkšejk”. Obrok nazvan “četvorostruki bajpas burger” ima 8,000 kalorija. Muškarac koji je doživio infarkt jeo je njegovu lakšu verziju “trostruki bajpas burger”.

Uprkos kliničkom ambijentu njegovog lokala, Baso zapravo nije doktor, pa je pozvao hitnu pomoć.

"Kada je ekipa stigla, muškarac je jedva mogao da priča. Znojio se, boljelo ga je”, kazao je vlasnik dodajući da je čovjek spasen, i još se oporavlja.

U “Srčanom udaru”, koji glorifikuje nezdravu hranu, na ulazu stoji upozorenje da je opasan za zdravlje, a posjetioci teži od 160 kilograma jedu za džabe. Ali dok jedna od mušterija nije završila u bolnici, Baso nije bio svjestan mogućih posljedica. A najviše ga je pogodilo ponašanje ostalih posjetilaca.

Na ulazu u "Srčani udar" stoji upozorenje da je opasan za zdravlje

"Već sam se osjećao grozno što je čovjeku pozlilo, a zatim mi je postalo još gore, kada sam uočio da nesrećnog čovjeka turisti snimaju i slikaju, kao da je nekakva atrakcija. To je bilo previše čak i za naš morbidni smisao za humor”, zapanjen je “doktor”.

Nakon što je hitna pomoć odnijela bolesnika, nastavili su da jedu kao da se ništa nije desilo, zaključio je on.

Bonus video: