Džordž Majkl i njegov dečko Fedi Favez uživaju ploveći po toplim morima

Obojica su bili više nego raspoloženi da putem Twitera podijele detalje zajedničkog odmora
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2012. 06:55h

Dok se evropljani bore sa mrazom i nazapamćenom zimom, orkanskim vjetrovima, poskupljenjima energenata, a broj umrlih od hladnoće na Starom kontinentu se mjeri desetinama i stotinama, neki se bezbrižno zabavljaju i akumuliraju energiju za nove poduhvate sa svojim ljepšim polovinama.

Na Twiteru su osvanule fotografije Džordža Majkla kako se opušta u društvu svog dečka Fadijega Faveza na svom luksuznom plovilu.

Ni jedan ni drugi nisu htjeli otkriti lokaciju gdje se nalaze i po kojim to toplim morima krstare, ali definitivno znamo da su vođeni primjerom Pamele Anderson i Tomija Lija na jahtu ponijeli i kameru.

"Nije li to slatko :)?"

Tako su obojica, kako piše portal Plotek. pl, bili više nego raspoloženi da otkriju neke zanimljive fotografije i detalje zajedničkog odmora.

Džordž Majkl je svoju sreću podijelio sa obožavaocima posredstvom Twittera:

"Zdravo svima! Ja sam na svom prvom pravom odmoru nakon mnogo, mnogo godina. Pijem šarena pića i uživam uz zvuke okeana, sa svojim momkom koji izgleda prokleto dobro."

Sa druge strane ni Fadi ne krije svoje raspoloženje od pratilaca na Twiteru, pa je na svom profilu okačio zajedničke fotografiju uz naslov: "Nije li to slatko :)?"

Džordž, bez sumnje, izgleda opušteno i sretno, što znači da su nedavni zdravstveni problemi već postali prošlost, a nadamo se da su u planu neka nova, ovaj put muzička iznanađenja.

Bonus video: