Džulijan Asanž novi komšija Simpsonovih

U novoj epizodi Homer, Mardž, Bart, Liza, Megi i njihovi kućni ljubimci odlaze iz Springfilda i sele se u prilično izolovano područje u kom im je prvi komšija Asanž
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2012. 11:41h

Kontroverzni osnivač sajta "WikiLeaks", Džulijan Asanž, će u animiranoj tv-komediji "The Simpsons" posuditi glas liku novog susjeda, kog će porodica Simpson upoznati pošto se preseli iz svog imaginarnog grada Springfilda.

Asanžova kratka gostujuća uloga moći će se u SAD vidjeti 19. februara, kad će se obilježiti 500. po redu epizoda popularne animirane serije, izjavila je Antonija Kofman, jedna od autorki šoua koji se prikazuje na američkoj televizijskoj mreži "Fox".

U toj epizodi porodica Simpson - Homer, Mardž, Bart, Liza, Megi i njihovi kućni ljubimci - odlaze iz dotadašnjeg doma u Springfildu i sele se u prilično izolovano područje u kom im je prvi komšija Asanž.

Producent Simpsonovih, Al Džin, za časopis "Entertainment Weekly" je izjavio kako kreativni tim šoua "shvata da je Asanž kontroverzna ličnost", no scenaristi su se pobrinuli da "njegovo pojavljivanje bude prikazano satirički".

Asanž je svoj dio teksta za Simpsonove snimio u V. Britaniji, gdje se nalazi u kućnom pritvoru

Asanž je svoj dio teksta za Simpsonove snimio u Velikoj Britaniji, gdje se nalazi u kućnom pritvoru.

On bi se pred britanskim Vrhovnim sudom trebao pojaviti u srijedu.

Galerija

Bonus video: