Ser Brano Milačić: Za muziku sam bog!

"Filmove gledam kada mi djeca donesu CD, a često posjećujem pozorište"
508 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2012. 11:13h

Književnost

Pored mene su tri knjige od kojih trenutno čitam “Ja, Tolstoj i Hitler” Radoslava Rotkovića, a kada nju završim, čitaću “Povijest o Majti” od Marija Vargasa Ljose. Rotkovića preporučujem kao našeg pisca, jer kada neko sa naših prostora izda knjigu uvijek je pročitam.

Redovan sam posjetilac sajmova i imam veliku biblioteku iz koje bih uvijek preporučio Haleda Hoseinija i Pauela Koelja.

Film

Odavno nisam gledao neki dobar film. Gledam ih kada mi djeca donesu CD, a često posjećujem pozorište.

Gledam filmove kada mi djeca donesu CD, a često posjećujem pozorište

Film koji preporučujem je “Montevideo, Bog te video”, jer je tema interesantna. U njemu se može vidjeti karakter sportista na duhovit način, a prikazane su i sve slabosti i dobre stvari u društvu. Naravno, uvijek volim da pogledam ponovo starije filmove sa Robertom de Nirom i Al Paćinom.

Muzika

Kada je muzika u pitanju, tu sam bog.

Bez nje ne mogu nikako, još od školskih dana. I danas pored kreveta imam radio, tako da sa muzikom zaspim, a sa njom se i budim. Slušam stare rok i bluz stvari iz mog vremena, kao što su Džim Hendriks, Rej Čarls, Mamas&Papas i često ih preporučujem i svojoj djeci, jer je to stara, ali vrijedna muzika.

Ponekad kada oni slušaju njihovu tehno muziku, slušam je i ja, ali je moja ljepša. Moram pomenuti i Perper, njih nikako ne smijem zaboraviti.

TV

Ne pratim političke i rijaliti emisije. Više volim da pročitam knjigu ili da slušam muziku, a kada gledam televiziju, najčešće je u pitanju Discovery jer uvijek ima nekih zanimljivih stvari na tom kanalu.

Galerija

Bonus video: