Krunisali vezu

Jovana Janković i Željko Joksimović vjenčali se na Maldivima

Ovo je Jovani prvi, a Željku drugi brak, koji sa prvom suprugom Vesnom ima ćerku Minu
364 pregleda 0 komentar(a)
Željko Joksimović, Jovana Janković, Foto: Blic.rs
Željko Joksimović, Jovana Janković, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 21.01.2012. 13:03h

Željko Joksimović i Jovana Janković vjenčali su se na Maldivima.

Godinu dana nakon vjeridbe i tri i po godine od početka ljubavne veze, popularni pjevač i voditeljka zakleli su se na vječnu ljubav na jednom od najegzotičnijih mjesta na planetim, prenosi "Blic".

Na ljetovanje su otputovali sami i u tajnosti obavili čin vjenčanja po lokalnim običajima. Njihovi prijatelji kažu da su time željeli da izbjegnu medijsku halabuku, ali i da sebi prirede događaj koji će zauvjek ostati u sjećanju i koji će jednoga dana moći da prepričavaju svojim unucima.

"Za desetak dana će se vratiti u Srbiju i tada će zakazati crkveno vjenčanje i svadbeno veselje. Ukoliko papir sa Maldiva ne budu priznali u našoj opštini, ponovo će se i građanski vjenčati", priča njihov prijatelj za "Blic".

Ovo je Jovani prvi, a Željku drugi brak. Sa prvom suprugom Vesnom ima ćerku Minu.

Slavni kantautor i lepa voditeljka upoznali su se 2008. godine kao voditelji Evrovizije u Beogradu. Kako su kasnije sami priznali, među njima je u prvo vreme postojala netrpeljivost, koju je veoma brzo zamijenila jaka zaljubljenost.

Budući da su tada oboje bili u dugim vezama, neko vrijeme su se opirali osjećanjima. Ali bezuspješno. Ubrzo su raskinuli sa prethodnim partnerima i krajem ljeta 2008. priznali javno da su u ljubavnoj vezi. Počeli su zajedno da žive, a prošle godine na Dan zaljubljenih Željko je na romantičnoj večeri zaprosio Jovanu.

Nakon mjesec dana vjerenici su se posvađali i raskinuli, ali im je razdvojenost pomogla da shvate koliko se u stvari vole i da su rođeni jedno za drugo.

Preporučujemo za Vas