Keli Ozborn se nakon tri godine vratila piću

Mlada Keli je u februaru 2009. izašla iz klinike za odvikavanje, a svjedoci tvrde da 27-godišnja starleta zapravo već neko vrijeme uživa u lošim starima navikama
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.01.2012. 14:08h

Bivša zavisnica o alkoholu i drogama Keli Ozborn, nakon što je tri godine bila trijezna, ponovno se vratila jednom od poroka i pčela da pije.

Uvijek problematična, mlada Keli je tako u februaru 2009. izašla iz klinike za odvikavanje, a svjedoci tvrde da 27-godišnja starleta zapravo već neko vrijeme uživa u lošim starima navikama.

"Keli je opet posrnula. Više puta sam je vidio kako pije koktele, pivo i šampanjac, a često je jedva stajala na nogama", ispričao je anonimni izvor za RadarOnline.com.

Sličan prizor mogao se vidjeti u subotu na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa na kojoj se kćerka slavnog rokera Ozija Ozborna navodno toliko napila da je jedva stajala na nogama.

Svjedoci su takođe otkrili kako "iskrena" Keli u pijanom stanju najviše voli da vrijeđa i ogovara pjevačicu Kristinu Agileru.

"Kad se napije, izađe sva njena mržnja prema Kristini. Cijelo veče je pričala o tome koliko je u stvari mrzi i ne može da je smisli", prepričao je izvor.

Bonus video: