Delta city u 2011. imala četiri miliona posjeta

"Za povećanje broja posjetilaca zaslužno je svakodnevno obogaćivanje šoping ponude u Delta City-ju, ali i brojni zabavni, informativni i kulturni programi koje redovno organizujemo"
0 komentar(a)
Novogodišnji bazar Delta, Foto: Boris Pejović
Novogodišnji bazar Delta, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 19.01.2012. 10:44h

Šoping-mol Delta City u 2011. godini posjetilo je četiri miliona ljudi, 200.000 više nego u 2010.

Kako je saopšteno iz te kompanije, rekordan broj posjetilaca u jednom danu zabilježen je 16. decembra, kada je manifestaciju "Grazia Shopping Night" posjetilo preko 23.000 ljudi.

"Za povećanje broja posjetilaca zaslužno je svakodnevno obogaćivanje šoping ponude u Delta City-ju, ali i brojni zabavni, informativni i kulturni programi koje redovno organizujemo", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u 2011. realizovali preko 100 različitih događaja, između ostalih, proslava Kineske Nove godine, prikupljanje sredstava za kupovinu stana za žrtve porodičnog nasilja u organizaciji Sigurne ženske kuće, kampanju Sat za planetu, Royal Fashion week, 6. međunarodni sajam knjiga, Cosmopolitan Trku na štiklama, Božicni Bazar...

"Od velikog broja humanirarnih akcija organizovanih u 2011. godini treba izdvojiti tradicionalni Međunarodni Božićni Bazar, realizovan u saradnji sa Međunarodnim klubom žena, na kome je ove godine prikupljeno 30.000 eura. Sva sredstva biće uplaćena Zavodu za profesionalnu rehabilitaciju i obrazovanje invalidne djece i omladine", navodi se u saopštenju.

Bonus video: