Umjesto osmijeha, slikaju svoja stopala ispred turističkih atrakcija

Ali sada su fotke dobile i neočekivani obrat - kada im se pridružio treći par nogu - njihova kćerka Matilda
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2012. 16:31h

Fotoaparat je jedna od neizostavnih stvari na putovanjima, ali dok je većini bitno da im se vidi osmijeh ispred neke poznate građevine, jedan britanski par ipak preferira da centralno mjesto u kadru zauzmu - njihova stopala. Tom i Veriti Robinson (30) sigurno imaju jedinstven i originalan fotoalbum sa putovanja jer se na svakoj fotografiji ispred najpoznatijih atrakcija nalaze njihova stopala. Ali sada su fotke dobile i neočekivani obrat - kada im se pridružio treći par nogu - njihova kćerka Matilda koja je na svijet stigla u martu prošle godine, prenosi "Dejli mejl".Na fotkama se vide prirodna čuda, festivali, egzotične lokacije u više od 31 države u poslednjih šest godina.

Ovo neobično "poziranje" počelo je 2005. godine kada su se odmarali na plaži a Tom je uslikao njihove noge koje se pružaju prema moru.

Od tada je profesionalni fotograf nastavio da dokumentuje njihova putovanja i iskustva, te sada imaju više od 90 fotki koje zovu “Prvo stopala” (Feet First).

Neke od kolekcije fotki “Prvo stopala” uključuju rijeku na Tajlandu, vulkansko kamenje u Gvatemali, Ande, Maču Pikču, Afriku, Australiju, Novi Zeland, Čile, Argentinu, Brazil...

Kako kaže par, u budućnosti se nadaju da će im se još stopala priključiti jer planiraju još djece.

Bonus video: