Škotska zvijezda istetovirala na grudi ime Crnogorca

Imala je priliku da sa momkom posjeti Crnu Goru, a nastupila je u nekim od crnogorskih klubova
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2012. 15:51h

Škotsku r’n’b pjevačicu Emeli Sande jedna od stvari, koje je za izdvajaju iz mora zvijezda u usponu, jeste tetovaža na kojoj na piše "Volim te Adame".

Britanski mediji su se dugo pitali ko je misteriozni Adam kome je pjevačica, prozvana jednom od najvećih mladih britanskih zvijezda, posvetila tetovažu iznad srca.

Emeli je, kako prenosi Blic, otkrila da je u pitanju njen momak Adam Guragin, porijeklom Crnogorac. Njih dvoje su u vezi duže od četiri godine. Kako Emeli kaže, on joj je velika podrška na putu ka muzičkom vrhu.

Škotska muzičarka je Adama upoznala u njenom rodnom gradu Aberdinu, a onda su zajedno otišli na studije u Glazgov

Emeli Sande je nedavno išla na turneju sa grupom "Koldplej", a u žižu javnosti dospjela je kao tekstopisac, praveći hitove za mnoge zvijezde, poput Suzan Bojl, Leone Luis, Čeril Kol...

Diplomirani je neurolog, a imala je priliku da sa momkom posjeti Crnu Goru. Iako nije znala ni riječ crnogorskog Adam joj je bio prevodilac, pa je čak i nastupila u nekim od crnogorskih klubova.

"Nisam očekivala da će se tamo ljudima dopasti moja muzika, ali oni obožavaju džez i baš ima publike za takve stvari", istakla je Emeli.

Škotska muzičarka je Adama upoznala u njenom rodnom gradu Aberdinu, a onda su zajedno otišli na studije u Glazgov.

Galerija

Bonus video: