Grupa hrišćana se molila za smrt Džordža Majkla

Dok se britanski pjevač u bolnici borio s upalom pluća, američka hrišćanska grupa proširila je vijest da ima AIDS jer je homoseksualac i molila se za njegovu smrt
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.01.2012. 18:16h

Nakon što je saznao da se grupa koja se okuplja pod imenom 'Kršćani za moralnu Ameriku' molila za njegovu smrt nakon što je završio u bolnici zbog upale pluća, šokirani George Michael (48) to je odlučio podijeliti sa svojim obožavateljima na Twitteru.

" Jeste li znali da se divna američka hrišćanska organizacija, koja se naziva 'Hrišćani za moralnu Ameriku' molila za moju smrt dok sam bio u bolnici?", otkrio je britanski pjevač.

Sarkastično je dodao kako je to jako lijepo od njih s obzirom da su inače jako zauzeti.

" Nemojte me pogrešno shvatiti, ali znam da postoje mnogi pobožni hrišćani koji su divni ljudi dobrog srca i žive životom koji je vrijedan divljenja. Ali, po mom mišljenju postoje i oni drugi koji na svoj način interpretiraju drevne spise koji im služe kao jadni izgovor", zaključio je pjevač.

Kontroverzna grupa molila se za njegovu smrt jer su bili uvjereni da je završio u bolnici zbog toga što ima AIDS. Misle da zaslužuje smrt jer je odabrao 'vražji' stil života jer je homoseksulac.

Bonus video: