Milena Vučić: Možda se udam iako je prestupna

“Mislim da sve treba da ide svojim tokom, ali je sigurno da će mi se u toku ove godine desiti predivne stvari, kako privatno, tako i poslovno”
130 pregleda 0 komentar(a)
milna vucic, Foto: Anto Baković
milna vucic, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 04.01.2012. 08:48h

Prve vijesti o Mileni Vučić u 2012. godini najavljuju njeno vjenčanje. Popularna crnogorska pjevačica nije demantovala ove navode, ali kako kaže, ništa nije sigurno.

“Ništa nije konkretno odlučeno. Kada su me pitali za planove u narednoj godini, pomenula sam da bi to moglo da se desi. Ne bih ništa unaprijed pričala, možda sam previše rekla, pa se to pogrešno protumačilo. Kada bude došlo do toga, biću definitivno najsrećnija žena koja će to podijeliti sa cijelim svijetom”, kazala je Vučić za Vijesti.

Za kolegu Nikolu Burovca sa kojim je u vezi, kaže:

“Ne mogu o njemu reći ništa više, osim da je najdivniji momak kojeg ja poznajem. S obzirom na to da je izabranik moga srca, za mene je najbolji”.

Pop pjevačica nije sujevjerna, pa ukoliko odluči da se ipak vjenča ove godine, neće je spriječiti prestupna godina.

“Mislim da sve treba da ide svojim tokom, ali je sigurno da će mi se u toku ove godine desiti predivne stvari, kako privatno, tako i poslovno”, nagovijestila je Vučić.

Razlika u zvuku, ne i kvalitetu

Njen drugi album se dugo očekuje, a po svemu sudeći sačekaćemo ga još malo.

“Još se ne zna kako će konačno zvučati pjesme i kako će izgledati spotovi i omot. Biće žive svirke i dosta će se razlikovati od prethodnih pjesama po zvuku, ali ne i po kvalitetu”, opisala je ona album čiji izlazak planira za septembar.

Po Mileninim riječima, album je mogao izaći i ranije, ali je presudila želja da sve bude kako treba. Ono što je sa sigurnošću najavila je promocija i koncerti u Crnoj Gori:

“Nakon fenomenalnog nastupa u Budvi na trgu, pred 20 hiljada ljudi, planiram puno svirki. To je nešto što volim u ovom poslu, nastupe sa bendom, kontakt sa publikom i žive svirke. Dužna sam Podgorici ozbiljan koncert, a mislim da imam dovoljno materijala za tako nešto”.

Sa prvog albuma Milene Vučić izdvojilo se nekoliko hitova, ali su neke na njenu žalost ostale zapostavljene. Riješena da to ne dozvoli ovoga puta, posebnu pažnju posvetiće spotovima.

“Za drugi album spremam mnogo više spotova, nego za prvi. To je moj plan i nadam se da ću uspjeti da ga ispratim. Ideja je da većinu spotova snimim vani i neki u Crnoj Gori, još je sve u planiranju pa ne znam da li će biti nekih egzotičnih destinacija, a svakako treba nešto da ostane kao iznenađenje za publiku. Vidjećemo da li ću to uspjeti da realizujem, a ja mislim da hoću”, poručila je Vučić.

Bonus video: