Medojević napao Ramba, uključio se Mićo Vujović

Lider PzP-a ističe Gorana Gulu Pejovića , frontmena "Katapulta", kao jedinog koji je nekad nešto rekao protiv vlasti
389 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2011. 18:30h

Da se lider PzP-a Nebojša Medojević ne boji da proziva mutne biznismene to je poznato. Ali ovog puta se usudio da napadne Svjetskog Kilo Cara, Antonija Pušića u narodu poznatog kao Rambo Amadeus.

Medojević je Ramba oštro osudi i izvrijeđao na Fejsbuku. Poručio je da je Rambo najbolji kandidat za novog direktora ANB-a, jer "nije član DPS-a, ali voli režim njegove pare".

Medojević je na svojoj Facebook stranici napisao da se Rambo može svrstati u "prave Crnogorce" jer je spreman da "za lovu uradi bilo šta". (Inače, ko nije čuo, Rambo Amadeus će predstavljati CG na Eurosongu 2012. u Azerbejdžanu).

Mićo Vujović o "sivoj"

Medojević se ražestio što je Rambo u ponedjeljak nastupio u lokalu Buda bar, i pjevao predstavnicima onoga što u Crnoj Gori od milošte nazivamo - establišment.

Prilikom postavljanja vijesti "Rambo u raljama džet seta", Medojević je postavio komentar koji prenosimo integralno:

"Moralna prostitucija je najgori oblik ljudskog ponizenja...RAMBO UBI SE!!!!!".

Medojević se tu ne zaustavlja - Ramba naziva i "Zorica Amadeus" i "Dvorski Kilo Car".

Rasprava na FB se onda razbuktala: u odbranu svog kolege je stao crnogorski muzičar i nekadašnji pjevač "Katapulta" Mićo Vujović. On Medojeviću poručuje da ne treba stvari gledati crno-bijelo , "kada znamo da je dominantna boja kod nas - siva".

Medojević mu odgovara da ne može neko ko ljubi ruku Radmili Vojvodić sebe nazivati rokerom i slobodnim čovjekom, i poručuje Rambu da na Evroviziju povede i Nasera Keljmendija jer će mu on donijeti glasove Albanaca sa Kosova, iz Albanije i Zapadne Evrope.

Časni Gula...

Vujović kaže da za razliku od političara "druge branše javnog života nisu tako dobro zaštićene", a Medojević odgovara da je Crna Gora jedina zemlja u regionu gdje je 90% muzičara svrstano uz režim.

Lider PzP-a ističe Gorana Gulu Pejovića , frontmena "Katapulta", kao jedinog koji je nekad nešto rekao protiv vlasti.

Vujović kaže da se ne smije zaboraviti antiratna poruka Ramba Amadeusa početkom devedesetih, u Sava centru "dok smo zdušno hrlili ka Dubrovniku".

Galerija

Bonus video: