Muka vam je od partija? Ma neka se guglaju!

Zanimljivo je i kuda nas vode skraćenice opozicionih partija. Surfer- namjernik će tako naići na kremu SNP koju toplo preporučuju za .bolju kožu
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.01.2012. 07:28h

Kakve veze ima Socijaldemokratska partija sa seksualnim deliktom?

Je li DPS policijska organizacija, a PzP fabrika u Češkoj?

To su samo neka od pitanja koja se jave kada skraćenice crnogorskih političkih partija provučete kroz gusto sito guglovog pretraživača.

Ko je bio dovoljno dokon da ovo radi, vjerovatno neće naći previše noviteta u tekstu koji slijedi, kao novogodišnja razbibriga za čitaoce "Vijesti".

DPS - You have the right to remain silent

Slučajno ili ne, postoji tuce policijskih i parapolicijskih formacija koje se odazivaju na DPS. Najpoznatija je Dorožno-postovaja služba, (Дорожно-постовая служба) ruska saobraćajna policija, ali postoje I manje poznate.

Razvijete biznis, zaradite novac , postanete VIP I pobjegnete negdje daleko, na Novi Zeland, kad tamo…opet DPS – (Diplomatic protection squad), eltina jedinica policije. Ovdje treba napomenuti da novozelandski DPS nema nikakve veze sa sa američkim DPS-om –(Department of Public Safety), jednom od važnih bezbjednosnih agencij, niti Direktoratom policijskih standarda pri Metropolitenskoj policiji u Londonu.

Većina građana naravno rijetko dolazi u kontakt sa policijom i hvala bogu što je tako. Zato su izmišljene video igrice, da se lojalni građanin u njima prazni bez posljedica. I taman počnete da igrate neku pucačinu, kad se na ekranu opet pojavi DPS! Skraćenica od Damage Per Second (uništi u sekundi, dobro poznata fanovima igrica.

Zanimljivo je i kuda nas vode skraćenice opozicionih partija. Surfer- namjernik će tako naići na kremu SNP koju toplo preporučuju za .bolju kožu.

SNP je naravno, jedna od varijacija DNK, poznata kao Single-nucleotide polymorphism, ali I ime formata u Majkrosoftovom progamu Acces.

Treba istaći i da su astronomi do 2002. godine mozgali da riješe problem SNP-a.

PzP je deceniju i po na češkom tržištu kao fabrika pumpi za hlađenje i zagrijavanje vode

Jaja i kuglice

Od istorijske 2006. godine, SDP u američkom zakonodavstvu ne znali ništa lijepo. To je skraćenica za seksualnog manijaka, (Sexual dangerous person) uvedena specijalnim zakonom Adama Volša.

SDP je između odstalog i vrsta mamca za ribe, kuglica koje možete kupiti za 3.99 funti.

Nedavno je lider Pokreta za promjene govorio o studentima bez jaja. Interesantno da PzP kao međunarodna skraćenica znači upravo jedan od oblika membrane koja okružuje jaja sisara - Porcine zona pellucida (PZP).

Bez mnogo filozofije, ako želimo da dođe do oplođenja, spermatozoid mora da probije rečenu membranu. Izuzet izuzet iz jajnika svinja, PzP se 80-tih godina koristila kao kontracepcijsko sredstvo, za slonove i neke vrste konja i jelena.

PzP je deceniju i po na češkom tržištu kao fabrika pumpi za hlađenje i zagrijavanje vode, vakum sistema I bojlera.

Kosmos, štasmos?

Nova ima svoja kosmička značenja koja su manje više poznata. Zaboravljen je međutim progresivni tehno bend sa početka osamdesetih koji je pod imenom Nova bio zastupljen na top listama.

Novu sučinili Rob Papen, Ruud van Es i Peter Kommers

Bonus video: