Djeda Mraz zaboravio na promrzlu djecu i vozikao direktorku

Djeda Mraz čak nije odgovorio na mahanje djece već je nastavio vožnju sa direktorkom po selu
0 komentar(a)
Vrtić Duga Čoka, Foto: Blic.rs
Vrtić Duga Čoka, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 22.12.2011. 10:48h

Djeca vrtića "Duga", Predškolske ustanove "Radost" iz Čoke u Srbiji, po hladnom vremenu uzalud su čekala Djeda Mraza jer se on u fijakeru u kojem se vozio sa kočijašem i direktorkom PU "Radost" nije zaustavio.

Djeda Mraz čak nije odgovorio na mahanje djece već je nastavio vožnju sa direktorkom po selu, prenosi Blic.

Vaspitačice su nakon toga promrzlu djecu uvele u prostorije i podijelile paketiće, koje su kupili njihovi roditelji.

"Kada se fijaker približio, u njemu je osim kočijaša i Djeda Mraza bila i direktoka vrtića Galjina Bugarski. Djeca su veselo mahala, ali fijaker se nije zaustavio i nastavio je šetnju po Čoki", kazao je jedan od roditelja.

Roditelji su žalili što, dok je provejavao snijeg, nisu imali priliku da djecu fotografišu sa Djeda Mrazom. Više od roditelja bila su razočarana deca, koja su očekivala da im poklone uruči djeda sa bradom, a ne vaspitačice.

"Nisam mogao da verujem da će djeci najradosniji trenutak da presjedne. Platio sam za poklon i spremio se da dijete fotografišem u trenutku kada ga Djeda Mraz uručuje. Ali, poklone su uručile vaspitačice i djeca su bila vrlo tužna. Moj sin se rasplakao, i nisam mogao da ga utješim ni kod kuće", kaže roditelj.

Kada se direktorka Bugarski vratila, bila je ljuta što su djeca otišla kućama. Kada su je pitali gdje je sa Djeda Mrazom bila toliko dugo, rekla im je da su napravili veliki krug vozeći se ulicama Čoke.

Na pitanje zašto su djeca toliko čekala i nisu dočekala Deda Mraza, Bugarski je odgovorila da su roditelji došli malo ranije, te da paketići nisu dopremljeni na vrijeme, jer je bilo propusta oko nabavke.

Bonus video: