Durex: Zašto muškarci imaju penis?

Kompanija je, pod pritiskom javnosti, uklonila sporni vic pod obrazloženjem da je u pitanju bila neodgovorna akcija osobe zadužene za odnose sa javnošću koja je isprovocirala ljude
149 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.12.2011. 22:54h

Čuveni proizvođač kondoma Dureks pokrenuo je pravu lavinu negativnih komentara nakon što je firma zadužena za odnose sa javnošću postavila šokantnu poruku na Twiter nalogu kompanije.

Poruka, postavljena na nalogu odjeljenja u Južnoj Africi, glasi: "Zašto je Bog muškarcima podario penise? Kako bi imali barem jedan način da natjeraju žene da zaćute."

Dureks je odmah nakon izbijanja skandala pokušao da opravda seksistički vic izjavom u kojoj stoji da kompanija redovno postavlja humoristički sadržaj koji se njihovoj publici izuzetno sviđa i da je poslednja poruka samo jedan od mnogih viceva koji se mogu vidjeti na njihovom nalogu.

Kompanija je ipak, pod pritiskom javnosti, uklonila sporni vic pod obrazloženjem da je u pitanju ipak bila neodgovorna akcija osobe zadužene za odnose sa javnošću koja je greškom isprovocirala ljude.

Bonus video: