Holandski voditelji jeli jedan drugog u TV emisiji

Strom i Zeno su rekli da su na kanibalizam pristali dobrovoljno i da njihov postupak neće ostaviti posljedice na njihovo zdravlje, jer je meso bilo "dobro skuvano"
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2011. 14:17h

Dvojica holandskih voditelja učestvovala su u vjerovatno najbizarnijem TV šou programu ikada - obojica su pojeli po komadić mesa skinut s onog drugog.

Denis Storm i Valerio Zeno su hirurški odstranili po mali komad mesa, koje su onda pojeli pred publikom, dok su sve snimale kamere. Ovaj kanibalistički šou tek bi trebalo da bude emitovan na televiziji "BNN".

Performans je izveden u okviru emisije "Proefkonijnen" ("Zamorci"), u kojoj takmičari odgovaraju na "glupa" pitanja i neobične izazove.

Stormu je na operaciji odstranjen komadić mesa sa zadnjice, a Zenu sa stomaka. Obojica su poslije egzibicije rekli da u ukusu ljudskog mesa, koje su degustirali bez preliva, "nema ničeg posebnog", ali nisu htjeli da detaljnije opisuju njegov ukus.

Strom i Zeno su rekli da su na kanibalizam pristali dobrovoljno i da njihov postupak neće ostaviti posljedice na njihovo zdravlje, jer je meso bilo "dobro skuvano".

Pravni stručnjaci kažu da učesnici emisije neće snositi pravne posljedice, budući da kanibalizam sam po sebi nije protiv zakona, ali da bi ljekari koji su izveli operaciju mogli odgovarati.

Bonus video: