Berluskonijeva Rubi rodila dijete

Rubi je rodila dijete čiji je otac vlasnik noćnog kluba duplo stariji od nje
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2011. 12:16h

Tinejdžerka koja se našla u središtu suđenja bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju zbog seksa sa maloljetnom prostitutkom, rodila je dijete čiji je otac vlasnik noćnog kluba duplo stariji od nje, prenijeli su danas mediji.

Plesačica Karima El Marug, poznata kao "Rubi srcolomka" imala je 17 godina kada joj je Berluskoni platio za seks prošle godine, što je kažnjivo sa tri godine zatvora.

Ukoliko bude osuđen, 75-godišnji Berluskoni mogao bi da dobije i 12 godina zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja jer je navodno pritisnuo policiju da El Marugovu puste iz pritvora gdje se našla zbog drugog slučaja.

Tužioci navode da je Berluskoni više puta plaćao za seks sa El Marugovom 2010.

Berluskoni je demantovao sve optužbe i tvrdi da je El Marugovoj dao novac kako bi joj pomogao i da je intervenisao da je puste iz pritvora jer je mislio da je nećaka tadašnjeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka.

Suđenje Berluskoniju počelo je ranije ove godine dok je još bio na vlasti ali je mjesecima odlagano zahvaljujući njegovim advokatima ali i sporosti italijanskog pravosudnog sistema.

Italijanski mediji prenose da su i majka i ćerka dobro a da je otac, 42-godišnji Luka Rizo srećan zbog rođenja djeteta.

Bonus video: