Britni Spirs se vjerila?

Spirs je ranije ovog mjeseca napunila 30 godina, kada je časopis People izvijestio da ona želi da se uda i da ima još jedno dijete
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.12.2011. 20:02h

Britni Spirs se vjerila? Pjevačica je u petak ujutro na Twitteru objavila "O moj bože. Džejson me sinoć iznenadio poklonom koji sam dugo čekala. Ne mogu da čekam da vam ga pokažem. Tako sam uzbuđena".

Džejson je Džejson Trevik, njen bivši agent i momak već više od godinu dana. Portal TMZ.com je objavio da Trevik planira da zaprosi Britni u četvrtak veče u Las Vegasu, na njegov 40. rođendan. Prema navodima US Weekly magazina, Britni je to očekivala.

"To je nešto što oboje žele već neko vrijeme. Oboje su veoma srećni i jedva čekaju da postanu muž i žena".

Još nema zvanične potvrde informacije o vjeridbi. Spirs je ranije ovog mjeseca napunila 30 godina, kada je časopis People izvijestio da ona želi da se uda i da ima još jedno dijete.

Što se tiče toga da li će njeno novi brak biti uspješan za razliku od prethodnih, izvori bliski paru navode da je odnos Britni sa Džejsonom zdrav i da je pjevačica srećna.

Britni Spirs je dva puta bila u braku - sa prijateljem iz djetinjstva Džejsonom Aleksandrom koji je trajao samo 55 sati i plesačem Kevinom Federlajnom sa kojim ima dva sina.

Bonus video: