Bare o hrvatskim pjevačicama: Glupe su kao kokoške

“Nije baš da živim bez žena totalno, ali cure me se boje. Boje se živjeti sa mnom zbog glasina, zbog roditelja svojih..." kaže Bare
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2011. 15:20h

Kontroverzni muzičar Goran Bare postao je estradni premijer Hrvatske, po izboru tima emisije Red Carpet, televizije Nova.

Tim povodom pričao je šta bi uradio, kada bi mu zaista pripala tako značajna funkcija. Prvo bi povećao penzije, a smanjio plate državnoj administraciji na nivo primanja univerzitetskih profesora.

Policiju bi, kaže, “doveo u red jer su mnogo bezobrazni”. Pjevač koji je između ostalog poznat i po problemima sa zakonom, na pitanje koju bi koleginicu postavio za ministarku pravde je odgovorio:

„Šta pjevačice su glupe ko... ko kokoške. Šta će ona bit? Mislim, šta ona zna? U Hrvatskoj nema pjevačice koja može složiti jednu običnu prostu rečenicu”.

Naveo je i da ne bi zloupotrebio položaj radi ličnog bogaćenja jer je potpuno zadovoljan. “Imam sve što mi treba. Još samo da mi murija iz Vinkovaca vrati dozvolu i da kupim auto”, dodao je on.

Za Red Carpet je pričao i o ženama: “Nije baš da živim bez žena totalno, ali cure me se boje. Boje se živjeti sa mnom zbog glasina, zbog roditelja svojih. Znaš koja je moja reputacija u ovoj državi - probisvet, dripac i tako dalje, kao da sam uklet”.

Otkrio je i kakvu bi partnerku volio da ima. “Prije bih živio sa inteligentnim gaborom nego sa prekrasnom glupačom”, kazao je autor hita “Teške boje”, koji je prešao pola miliona pregleda na sajtu YouTube.

Galerija

Bonus video: