Paris Hilton izdaje kuću, za 20.000 dolara mjesečno

Crni i bijeli tonovi preovlađuju svuda, kako u enterijeru luksuzne vile, tako i u dvorištu, gdje je kompletan dekor uz bazen urađen upravo u tom stilu
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.12.2011. 06:48h

Ukoliko ste oduvjek željeli da živite kao Paris Hilton, sad imate priliku. Za samo 20. 000 dolara mjesečno, možete iznajmiti vilu, koja se prostire na 280 metara kvadratnih. Ako imate kućnog ljubimca, uz kompletan sadržaj, možete koristiti i "mini vilu", koja je izgrađena posebno za njene pse.

Paris je ovu vilu kupila 2007. godine, za 3. 8 miliona dolara, nakon čega je nastupio kompletan "make over". Kuća koja je nastala 1929. godine u španskom stilu, rekonstruisana je, a uz nju je dograđen i objekat za njene kućne ljubimce, Tinkerbell, Marilyn Monroe, Prince Baby Bear, Harajuki, Dolce and Prada, za 325 hiljada dolara.

"To je minijaturna verzija moje kuće. Osmislila sam je uz pomoć mog dizajnera enterijera, Faye Resnick- a. Željela sam da bude zabavna, slatka, udobna i lijepa. Moji prijatelji su oduševljeni njom i misle da je strašno neodoljiva i kul", rekla j Paris...

Crni i bijeli tonovi preovladavaju svuda, kako u enterijeru luksuzne vile, tako i u dvorištu, gdje je kompletan dekor uz bazen urađen upravo u tom stilu. Ako vam je, kojim slučajem, potreban podsjetnik o tome ko je vlasnik kuće, tu je više različitih portreta Paris, koji su postavljeni u čitavom enterijeru.

Jedan od njih košta čak 40.000 dolara. Ako vam je previše crno- bijelih motiva, postoji jedna prostorija koja se razlikuje. Šta biste drugo mogli da očekujete, ako ne u roze boji.

Ako budete imali sreće, Paris će vam uz kuću iznajmiti i kompletan asortiman, prostoriju za odijevanje sa puno odjeće, kao i posebnu prostoriju za cipele.

Bonus video: