Zanifil - Nova vrsta kondoma s učinkom vijagre

Stručnjaci ističu da ovaj "kondom s vijagrom" nije namijenjen erektivnoj disfunkciji, već je stvoren za ljude koji imaju problem da kad stave kondom, oslabi im erekcija
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2011. 11:48h

Privredna i finansijska kriza jako su pogodile i farmaceutske kompanije koje, u borbi s recesijom, dolaze do neobičnih ideja i proizvoda.

Tako će britanska farmaceutska kompanija "Futura Medical Plc" uskoro lansirati dva inovativna i zanimljiva proizvoda – "kondom s vijagrom", te sprej koji odlaže ejakulaciju – javio je u srijedu ugledni poslovni list "Bloomberg".

U saradnji s najvećim svjetskim proizvođačem kondoma,"Durex", "Futura" će na vrh kondoma stavljati gel koji će omogućiti veći protok krvi, što rezultira dugotrajnijom erekcijom kod muškaraca, baš kao kod vijagre.

Stručnjaci ističu da ovaj "kondom s vijagrom" nije namijenjen erektivnoj disfunkciji, već je stvoren za ljude koji imaju drugačiji problem, i to baš s kondomima – naime, kad stave kondom, oslabi im erekcija.

Drugim riječima, ovaj kondom je ipak za zdrave muškarce koji nemaju ozbiljnijih teškoća sa seksualnim zdravljem.

Novi kondom licenciran je pod nazivom "Zanifil".

Procjenjuje se da bi "vijagra kondom" mogao kompanijama "Futura" i "Durex" da donosi više od 150 miliona funti godišnje

Stručnjaci iz regulatornih tijela koja kontrolišu farmaceutske proizvode u Velikoj Britaniji testirali su više od pola godine i odobrili komercijalnu upotrebu "Zanifila".

Procjenjuje se da bi "vijagra kondom" mogao kompanijama "Futura" i "Durex" da donosi više od 150 miliona funti godišnje.

Istovremeno, kompanija "Futura" lansirala je na tržište sprej koji spriječava preranu ejakulaciju, koji je već postao pravi hit u SAD. Sad će novim sprejem biti premazani i kondomi.

Bonus video: