Naslovnica Plejboja sa Lindzi Lohan procurila na internet

Lohan je pozirala za naslovnu stranu "Plejboja" sjedeći na crvenoj stolicu u obliku zeca, zaštitnog znaka tog magazina. Njeni intimni djelovi su prekriveni, ali grudi joj se naziru
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.12.2011. 11:24h

Iako je Lindzi Lohan (25) namjeravala da otkrije svoje provokativne fotografije za "Plejboj" tek za nedjelju dana, njen plan je osujećen - fotografije problematične glumice procurile su na internet.

Lohan je pozirala za naslovnu stranu "Plejboja" sjedeći na crvenoj stolicu u obliku zeca, zaštitnog znaka tog magazina. Njeni intimni djelovi su prekriveni, ali grudi joj se naziru.

Njena kosa je platinasto plava i kovrdžava, a na usnama ima jarko crveni karmin, koji se slaže sa stolicom i zavjesom u pozadini. Na nogama su joj crne cipele sa visokim potpeticama.

Lindzi, koja je za snimanje navodno dobila honorar od milion dolara, planirala je da otkrije naslovnicu 15. decembra u emisiji Elen Dedženeres. Međutim, zahvaljujući obožavatelju koji je fotografiju naslovne strane okačio na Twitter, već sada može da ih vidi cio svijet.

Lindzi Lohan se i ranije slikala razgolićena za magazin. Na naslovnoj strani časopisa "New York" pojavila se 2008. godine prekrivena samo prozirnim roze šalom.

25-godišnja Lindzi je posljednjih dana prilično suzdržana: prošlog mjeseca je provela samo četiri i po sata u zatvoru, nakon što je zbog pretrpanosti zatvora puštena ranije sa izdržavanja svoje jednomjesečne kazne. Kazna uključuje i 18 posjeta psihoterapeutu.

Bonus video: