Kristen Stjuart ima crno ispod noktiju, a Patinson gljivice

Poneke zvijezde poput Maraje Keri i Dženifer Lopez troše oko 80.000 dolara nedjeljno na uređivanje kose, šminku i kozmetičke tretmane
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.12.2011. 18:15h

Nekoliko holivudskih stilista je za časopis Star otkrilo tajne nekih od zvijezda sa kojima su sarađivali. Armija stilista, frizera i kozmetičara koja je zadužena za izgled slavnih obično ne priča o pikanterijama. Ipak, neki od njih su otkrili njihove ružne navike i tajne, prenosi dnevnik.hr.

Jedna od onih o kojima se najviše pričalo je zvijezda Sumrak sage, mlada glumica Kristen Stjuart.

"Ima crno ispod noktiju, nosi prljave patike i užasno se ponaša. Malo ljudi želi da radi sa njom jer ona ne želi da izgleda dobro”, izjavio je jedan stilista za Star.

On tvrdi da i njen kolega iz filma i momak, Robert Patinson ima gljivice na nogama.

Poneke zvijezde poput Maraje Keri i Dženifer Lopez troše oko 80.000 dolara nedjeljno na uređivanje kose, šminku i kozmetičke tretmane.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Na udaru se našao i jedan od najpopularnijih parova današnjice Bred Pit i Anđelina Džoli. Jedan od izvora tvrdi da je Bred tokom snimanja Troje užasno zaudarao, dok je Anđelina opsjednuta svojom pozadinom, te nosi gaćice sa umecima za podizanje zadnjice.

"Ona nosi gaćice sa umecima za podizanje guze da bi dobila obline. To se vidi svaki put kada obuče svilenu haljinu", priča izvor Stara.

Za razliku od sadašnje, Bredova bivša supruga Dženifer Aniston je opsjednuta kosom. Navodno je jednom prilikom u četiri sata ujutro zvala stilistu jer je htjela da se ošiša. Ako frizura ne ispadne onakva kakvu bi htjela, slavna glumica postaje veoma ljuta.

Problematična glumica Lindzi Loan je, kako oni tvrde, neizlječiva kleptomanka.

"Kad joj je nešto pri ruci, ona će to uzeti, od proizvoda za njegu kose, pa sve do krznenih kaputa", pričaju upućeni.

Bonus video: