Da li je kćerka Viktorije Bekam najmlađa modna ikona na svijetu?

Sa samo 4 mjeseca Harper Seven ima ormar prepun dizajnerske odjeće koji može konkurisati onom njene mame
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2011. 16:57h

Zahvaljujući ormaru prepunom dizajnerske odjeće krojene baš za nju Suri Kruz je dugo bila najmlađa djevojčica sa najskupljim haljinicama, no nakon što je Viktorija Bekam dobila dugo željenu kćerku, pogledi modnih znalaca okrenuli su se u drugom smjeru.

Harper Seven ima 4 mjeseca i najmlađa je modna ikona na svijetu.

S roditeljima Dejvidom i Viktorijom Bekam, Harper je sa rođenjem dobila slavu i naslijedila odličan stil za koji je zaslužna njena majka, cijenjena dizajnerka koja je polako, ali sigurno svojim radom zaslužila mjesto u samom vrhu dizajnerskog svijeta.

Sa samo 4 mjeseca Harper Seven ima ormar prepun dizajnerske odjeće koji može konkurisati onom njene mame, jedne od stilskih ikona Velike Britanije i žene sa pravom kolekcijom cipela sa potpisom Louboutin.

Svoj prvi javni izlazak malena Harper je imala sa samo mjesec dana i to u bodiju sa potpisom Stelle McCartney, a nekoliko dana nakon toga mama ju je prošetala Njujorkom u dvodjelnom kompletu brenda Makie.

Prije Viktorijine revije za proljeće/ljeto 2012. na Nedjelji mode u Njujorkuu održanom u septembru, dizajnerika je sebi priuštila šoping, a sa sobom je povela i tada dvomjesečnu mezimicu Harper u kompletu Stelle McCartney. Tokom boravka u Njujorkuu promovisale su se haljinice, čarapice te trake za kosu sa potpisom brenda Bonpoint, Marie Chantal, Chloe i Terre de Sienna.

Šuška se i kako će uz odlične kreacije koje dizajnira za žene, a najradije nosi sama, Viktorija uskoro napraviti i liniju odjeće za djecu.

Pa zašto i Harper u ormaru ne bi imala koji "komad" sa maminim potpisom!

Galerija

Bonus video: