Otkrivena tajna predivnog osmijeha Kejt Midlton

Kako tvrdi Bernar Tuati u intervjuu za magazin “Tajms”, dr Filion se koristio metodom “mikro-rotacija” na zubima Kejt Midlton
134 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2011. 09:01h

Vojvotkinja od Kembridža, supruga engleskog princa Vilijama Kejt Midlton, podvrgnuta je novoj, revolucionarnoj zubarskoj operaciji kako bi dobila blistavi osmijeh kojim je šarmirala milione ljudi širom svijeta, tvrdi kolega i bliski prijatelj zubara iz Londona, zaslužnog za savršeni osmijeh princeze.

Umjesto da se podvrgne uobičajenim tretmanima, Kejt se predala u ruke francuskog zubara Didijea Filiona, koji radi u Londonu i pionir je takozvane “harmonične asimetrije”.

Filion je takođe radio na zubima glumica Keli Bruk, Sejdi Frost i modnog dizajnera Džona Galijana.

Kako tvrdi njegov kolega Bernar Tuati u intervjuu za magazin “Tajms”, dr Filion se koristio metodom “mikro-rotacija” na zubima Kejt Midlton, kako bi im dao poboljšani, ali i dalje prirodni izgled.

Rezultat je postignut uz pomoć proteza kojima je suptilno promijenio poredak zuba, zadržavajući pritom njihov prirodni oblik, stvarajući iluziju manjih rotacija poliranjem zubne gleđi, ili dodavanje porcelanskih umetaka ili glazure u zube.

Otkriće da je on taj koji je radio na zubima Kejt Midlton objašnjava veliku promjenu u osmijehu vojvotkinje

“Zubi koji izgledaju kao dirke na klaviru nisu dobri, pa pokušavamo da sredimo neke detalje, na primjer skratimo sekutić. Tom Kruz? Previše savršeno za mene. Nakon mog tretmana većina pacijenata ne treba glazuru”, izjavio je dr Filion.

Otkriće da je on taj koji je radio na zubima Kejt Midlton objašnjava veliku promjenu u osmijehu vojvotkinje, od kada se prvi put pojavila kao studentkinja, do javne ličnosti kakva je danas.

Filion, međutim, na pitanje da li je radio na njenim zubima kratko kaže: “Ne mogu ništa da kažem. Žao mi je. Ne mogu da potvrdnim ili poreknem”.

Ukoliko je tačno šta kaže njegov kolega Tuati, procjene su da je Kejt za svoj osmijeh platila oko 3.000 funti, ali su troškovi, ukoliko je bilo mnogo posla, mogli doseći i 10.000.

Bonus video: